~ STUDIOs CREW ~

Tuesday, March 29, 2011

Hantaran Perkahwinan

To all my dear readers....

Untuk pengetahuan semua, Satin bukan setakat mekap je tau... Satin pun amik tempahan untuk wat inai mahendi/henna dan jugak tempahan untuk wat hantaran (pertunangan & perkahwinan). Seronok wat keje-keje yang cerewet nie... tapi kena ler ada minat... Kalau setakat suka jer tapi takde minat tak jalan jugak... Satu lagi yang paling penting... kena la ada semangat dan usaha... Barulah boleh berjaya dan pergi lebih jauh...

Biasanya kalau buat hantaran nie Satin akan ikut budjet pengantin... Dan yang penting kena la ikut kaler tema diaorang... Biasa laa, tren zaman sekarang semua ada warna tema... Da jadi macam satu kemestian lak kan... Tapi ok la.. majlis pun jadi lagi camtik.

Kat sini Satin dew letak sket gambar-gambar hantaran yang Satin da buat dulu... Sebenarnya da banyak da hantaran yang Satin da buat... beribu-ribu lemon!...Tapi masa tue tak terfikir pun nak wat blog nie...jadi tak la upload kat pc... cuci msuk album jew... Nak amik gambo blk, gambo jadi tak lawa la pulak... So for today nie je la yang dapat dikongsi bersama.....

************************************************
**************************************


Warna tema : BIRU MUDA 

Alat Solek

Tuala mandi

Sejadah

Telekung

Bakul untuk buah-buahan


************************************************
**************************************


Warna tema : MAROON
 
Kemeja

Bag (mahal buaya tuh!)

Alat solek/mandian

Wallet & Ray Ban

Kasut


************************************************
**************************************


Warna tema : PINK/PUTIH/SILVER
 
Coklat

Wangian

Strawberry.....(Sedapnyeeeee....!!!)

Kasut


Handphone
(??? iPhone??? Uuiihhh....iPhone!!! Bebaik letak kat situ... t kena cughi!!)

Tali pinggang, Wallet & Sun glass

Kek


************************************************
**************************************


Warna tema : PINK/PURPLE

(Sori ler... dapat amik gambo nie jew satu... yang lain tak sempat nak shoot da disusun kat ruang tamu, nak tukar hantaran daa... masa Satin da siap wat lupa nak amik gambo...huhuuuhuuuu....)
Bekas cincin


************************************************
**************************************


SIREH JUNJUNG

Nie jew laa contoh gambar yang ada dalam simpanan Satin... Soriiii.... T len kali Satin terus post kat blog yea...






Thats all... T ada projek baru confirm Satin akan update cecepat yea...

Daaa...
ADIOS!


3 comments:

Anonymous said...

Way cool! Somе extгemеly vаlid points!
I appreciаte уou ρenning
this article and the reѕt of thе site iѕ really gοod.


my blоg poѕt ... Engagement Rings
My page: Engagement Rings

Anonymous said...

Hi Deaг, аre you tгuly visiting this website daіly, if ѕo then you will
ωithout doubt get рleаsant knowledge.


Also visіt my blog chlamydia test

Anonymous said...

Great post. Ι waѕ checkіng cοntinuоuslу thiѕ blog and I'm impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such info a lot. I was seeking this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

my web page: payday loans