~ STUDIOs CREW ~

Friday, March 25, 2011

Jumpa Gambar Lama...

Holla...Holla....Holaaa!!!
Haaaiiiiiiiiiiiiii...........

Nak masuk bulan April da... Kalau ikut pengalaman, bulan April nie tiap-tiap tahun biasanya takde mekap pengantin......
Kalau ada pun cuma mekap untuk bertunang jew. Tapi untuk mekap dinner n event ade ler.....

Tak tau la pulak kenapa rakyat-rakyat sekalian nie tak jadi pengantin bulan April... Kalau nak kata takde cuti sekolah boleh diterima la kot alasan tue, tapi bulan-bulan lain (tak termasuk bulan puasa) pun ada gak yang takde cuti sekolah, boleh lak diaorang jadi pengantin... entah laaa.....

Satin gi jenjalan kat blog kengkawan jurugambar Satin... tetiba terjumpa lak gambar pengantin yang Satin mekap dudulu... Job ngan PESONA PENGANTIN. Cantik! Sebab jurugambar da siap edit.... hehehee...

Ahad - 8 Mac 2009
Noor Azli & Siti Afiza

 










Gambar-gambar ni di ambil oleh jurugambar yang bernama MALIQUES... alaaa.. panggil Abg Malik jew......
Kalau rasa-rasa tak nampak, korang boleh tengok banyak lagi gambar kat address nie...http://maliques.fotopages.com/
Banyak lagi hasil kerja dia yang tip-top! kalau nak try service dia leh call dia kat no nie...
MALIQUES (Abg Malik) - 012 757 6664

end dulu...
ADIOS.....

No comments: